10:51 09.01.2019

Садовий заробив за рік майже 0,5 млн грн як мер Львова, майно та активи декларує його дружина

2 хв читати
Садовий заробив за рік майже 0,5 млн грн як мер Львова, майно та активи декларує його дружина

Кандидат у президенти України, мер Львова Андрій Садовий отримав у 2017 році заробітну плату у розмірі 491 тис. 780 грн, також у нього розміщені майже 4 тис. грн у ПриватБанку.

Згідно з поданою декларацією кандидата на посаду глави держави, А.Садовий із квітня 2014 року мешкає в будинку площею 660 кв. м і вартістю 4 млн 511 тис. грн у Львові, яким володіє його дружина Катерина Кіт-Садова.

У власності дружини А.Садового дві земельні ділянки у Львові площею 702 та 301 кв. м, також вона орендує ще одну ділянку площею 43 кв. м.

Із лютого 2012 року К.Кіт-Садова володіє автомобілем Merсedes-Benz 2012 року випуску вартістю 667,5 тис. грн на дату придбання, і з травня 2017 року автомобілем Skoda 2017 року випуску вартістю 968,7 тис. грн.

Дружина мера Львова є кінцевим бенефіціарним власником ПрАТ "Телерадіокомпанія Люкс" (телеканал "24"), ТОВ "Захід.нет", юридичні адреси яких розташовані у Львові, дочірнього підприємства "Телевізійна і радіомовна компанія Люкс", ПрАТ "Радіокомпанія Люкс", ПП "Вісма-Радіо-ТБ", ТОВ "Контакт-Інформ", ТОВ "Радіо "Континент", ТОВ "Телерадіокомпанія "Радіо великих доріг", ТОВ "Телерадіокомпанія "Белком", які зареєстровані в Києві, львівського ТОВ "Королівський двір" (володіє 49% корпоративних прав, що в грошовому еквіваленті становить 11 тис. 613 грн).

Сам кандидат у президенти є кінцевим бенефіціаром громадської організації "Інститут Просвіти" у Львові та членом благодійної громадської організації "Інститут розвитку міста".

Мер Львова також із серпня 2006 року є власником торговельної марки "Знак "Самопоміч" (він є лідером партії "Самопоміч" - ІФ).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Макрон розпустив парламент Франції

Порошенко відреагував на провокацію проти Девіда Кемерона: спланована операція російських спецслужб, щоб підірвати підтримку України

Зеленський: Важливо, щоб лідери з великим політичним впливом допомагали залучати до Саміту миру інших лідерів, які все ще балансують між Україною та Росією

Київ пропонує європейські варіанти змін до розподілу повноважень між державною та місцевою владами - заступник мера

Більшість українців продовжує довіряти Зеленському як чинному президенту - КМІС

Глобальний саміт миру може мати продовження в парламентському вимірі - Стефанчук

Половина опитаних українців вважають, що Зеленський не виконав більшість передвиборчих обіцянок, половина з них звинувачує в цьому його оточення - КМІС

Участь Китаю в Глобальному саміті миру могла б зробити практичний внесок у досягнення справедливого й довготривалого миру в Україні - МЗС

Верхня палата парламенту Швейцарії відхилила план допомоги Україні на CHF5 млрд через "боргове гальмо"

Порошенко: Верховна Рада несе відповідальність за якість кадрової політики, досить мовчки натискати кнопки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА