Купував автівки і розплачувався фальшивою валютою: у Харкові чоловік збував підроблені долари — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Купував автівки і розплачувався фальшивою валютою: у Харкові чоловік збував підроблені долари

Кримінал
1163
У Харкові затримали чоловіка, який купував автівки і розплачувався фальшивими доларами. Чоловіку вручено підозру.
Про це повідомляється на сайті Нацполіції Харківської області.
До поліції звернувся чоловік, який повідомив, що наприкінці березня невідомий придбав у нього автомобіль “ВАЗ-2106“ і розплатився підробленими 600 доларами США. Також в ході слідства знайшовся інший потерпілий, який теж продав свій транспортний засіб “ВАЗ-2101“ за 500 доларів США, які також виявилися підробленими.
Зловмисник повідомив, що придбав у невстановленої особи купюри номіналом по 100 доларів США, серед яких і фальшиві купюри. Він збув підроблену іноземну валюту, купуючи авто.
Купував автівки і розплачувався фальшивою валютою: у Харкові чоловік збував підроблені долари
“19 серпня 2020 року зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1, ч.2 ст.199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів), ч.1, ч.2 ст.289  (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України”, – повідомили в поліції.
З підозрюваним проводяться слідчі дії та вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. За санкціями статей харків’янину загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас