Британці тестують технологію бездротової зарядки електромобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британці тестують технологію бездротової зарядки електромобілів

Технології&Авто
538
У місті Ноттінгем (Великобританія) оголосили про шестимісячні випробування технології бездротової зарядки електромобілів. Уряд країни вже виділив на це 3,4 млн фунтів стерлінгів.
Міністр транспорту Грант Шаппс оголосив, що десять міських таксі Nissan і LEVC будуть оснащені бездротовим обладнанням для зарядки транспортних засобів.
Проєкт являє собою співпрацю між організаціями, включаючи Cenex, Sprint Power, Shell, Ноттінгемську міську раду, Parking Energy, Transport for London і Університет Ковентрі. Міська рада Ноттінгема буде власником транспортних засобів і надасть їх водіям безкоштовно.
Перетворення парків таксі на електромобілі в перевантажених міських районах має вирішальне значення для планів уряду щодо скорочення транспортних викидів. Нова бездротова інфраструктура в Ноттінгемі є альтернативою розеткам і точкам зарядки. Вона дозволить заряджати відразу кілька таксі. Це також зменшить безлад на вулиці.
Час, витрачений на зарядку, може знизити потенційний дохід водія таксі, але встановлення бездротових зарядних пристроїв на стоянках таксі дозволяє водіям заряджатися, чекаючи на пасажирів. Ця технологія також полегшує коротші та частіші цикли заряджання, допомагаючи автомобілям з меншими батареями та усуваючи “тривогу діапазону” для водіїв.
Міністр транспорту заявив, що фінансування інноваційних транспортних технологій є найважливішою частиною стратегії “майбутнє мобільності”, спрямованої на підтримку лідерства Великобританії в декарбонізації.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас