Кличко пояснив, як місто підтримає бізнес — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко пояснив, як місто підтримає бізнес

Фондовий ринок
1015
Київ відновив співпрацю із Фондом розвитку підприємництва, а також виділив кошти на фінансово-кредитну підтримку столичного бізнесу.
Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.
«Хочу нагадати, що місто продовжує підтримувати малий і середній бізнес. Про пільги столичним підприємцям я вже неодноразово розповідав. Також повідомлю, що міська влада відновлює співпрацю з Фондом розвитку підприємництва – колишнім Німецько-українським фондом. Підприємці столиці зможуть отримувати від фонду фінансування на реалізацію інвестпроектів на рівні 13% річних. Місто теж передбачило кошти в бюджеті на фінансово-кредитну підтримку бізнесу – понад 7 мільйонів гривень», – повідомив Віталій Кличко.
За рахунок цих коштів київським підприємцям компенсуватимуть 50% процентної ставки за кредитним договором.
За словами мера, завдяки такій співпраці міста і Фонду розвитку підприємництва, відсоткова ставка для позичальника становитиме 6,5 %.
До кінця цього року банки-партнери, яких визначає Фонд, зможуть видати близько 200 млн грн кредитів на підтримку та розвиток столичного бізнесу.

Довідка Finance.ua:

  • Міністерство фінансів України не розглядає можливості звільнення юридичних осіб від сплати Єдиного соціального внеску на період карантину.
  • Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України планує доповнити програму кредитування малого і середнього бізнесу «Доступні кредити 5-7-9%».
Читайте важливі новини та поради, які стануть в нагоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас