У Південній Кореї з'явився магазин без персоналу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Південній Кореї з'явився магазин без персоналу

Світ
651
У Південній Кореї відкрився новий магазин T-Factory, в якому немає персоналу. Більш того, він працює цілодобово. Торгова точка була створена телекомунікаційною компанією SK Telecom (SKT).
Головна мета SK Telecom – обмін інформацією про майбутнє бачення ІКТ і представлення останніх досягнень компанії в галузі технологій і послуг. Компанія також демонструє успіх активних партнерських відносин, пише Medium.
Компанія впровадила технологію розпізнавання обличчя. Перед відвідуванням магазину клієнти самостійно реєструються, а система сканує обличчя і дозволяє вхід. У магазині представлені останні моделі пристроїв від Apple, Microsoft і Samsung.
У компанії відзначають, що клієнти зможуть порівнювати смартфони, отримувати консалтинг на основі штучного інтелекту цінових планів, купувати смартфони, аксесуари і продавати телефони, які були вживані.
Крім того, магазин пропонує розширену реальність, віртуальну реальність і “хмарну гру 5GX”, яка була запущена спільно з Microsoft, щоб запропонувати Xbox Game Pass Ultimate в Південній Кореї.
Автори ідеї сподіваються, що T-Factory не тільки забезпечить клієнтів новим досвідом і перевагами, а також спонукає ІКТ-компанії зануритися в нові експерименти і заходи, тим самим надихаючи і активізуючи індустрію в Кореї. До того ж прогнозують, що у зв’язку з новими реаліями пандемії такі торгові точки будуть з’являтися все частіше.
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас