День фінансів, 20 серпня: 10% за корупціонера, до 100 тис. євро відшкодування за вкладом, можливості Cash'U CLUB — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 20 серпня: 10% за корупціонера, до 100 тис. євро відшкодування за вкладом, можливості Cash'U CLUB

1426
Вівторок, 20 серпня. Плани щодо боротьби з корупцією, рейдерством і тарифами на електрику.
Захист бізнесу від рейдерства. Плани Дубілета. Робоча група з боротьби з рейдерством планує у вересні запустити пілотний проект, який дозволить бізнесу захищатися від рейдерства, використовуючи електронно-цифровий підпис. Це зобов’яже всіх реєстраторів перевіряти, чи немає у бізнесу, щодо якого планується дія, цього додаткової захисту.
100 тис. євро замість 200 тис. грн. Плани ФГВФО. Фонд гарантування розробляє законопроект про підвищення граничного розміру гарантованої суми відшкодування за вкладами. Планують поетапне збільшення до 2027 року суми гарантованого відшкодування до 100 тис. євро в гривневому еквіваленті.
Тарифи на електрику знизять. Плани Геруса. Представник Президента в уряді Андрій Герус озвучив 3 кроки для зниження вартості. За його словами, вони допоможуть здешевити електроенергію для промисловості на 20%.
10% за корупціонера. Плани щодо боротьби з корупцією. Президент внесе до Верховної Ради проекти законів, які передбачають матеріальну винагороду за повідомлення про корупцію. Так, винагорода передбачається в межах 10% від суми відшкодованих державі збитків або розміру неправомірної вигоди (хабара).
Користуємося карткою – отримуємо кешбек. План для заробітку. В Україні 76 активних банків, і багато з них пропонують кешбек. Нещодавно журналісти Finance.ua склали рейтинг таких карток, де лідером став Альфа-Банк Україна. У новому відео наші колеги детально розповідають, як заробляти з кешбеком від Cash’U CLUB. 👇
Також вийшов новий огляд кредитних карток без комісії за зняття. Журналісти Finance.ua проаналізували низку карток, за якими немає комісії за видачу кредитних коштів в банкоматі. В огляді картки Альфа-Банку, Ідея Банку і ПУМБу.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас