19:27 12.03.2020

Разумков запровадив низку обмежень на роботу ВР і нардепів з огляду на оголошений в Україні карантин

2 хв читати
Разумков запровадив низку обмежень на роботу ВР і нардепів з огляду на оголошений в Україні карантин

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков підписав розпорядження, спрямоване на обмеження поширення гострих респіраторних захворювань, викликаних новим коронавірусом Covid-19 "Про додаткові заходи із попередження виникнення гострої респіраторної хвороби".

"Тимчасово, до 3 квітня 2020 року, обмежити допуск до адміністративних будинків, споруд і службових приміщень Верховної Ради України усіх осіб, окрім народних депутатів України, працівників апарату Верховної Ради України, помічників-консультантів народних депутатів України, які працюють за строковим договором на постійній основі", - йдеться в розпорядженні, оприлюдненому прес-службою парламенту в четвер увечері.

Водночас у вигляді часткового виключення з цього пункту Разумков розпорядився дозволити присутність у ВР за окремою акредитацією журналістів і технічних працівників ЗМІ виключно в прес-центрі на третьому поверсі будівлі Верховної Ради.

Заплановані на період встановленого в Україні карантину міжнародні контакти посадових осіб Верховної Ради, її апарату, народних депутатів Разумков розпорядився здійснювати за допомогою електронних засобів комунікації.

Спікер парламенту також скасував до 3 квітня службові відрядження в межах України посадових осіб Верховної Ради, її апарату, народних депутатів України та їхніх помічників-консультантів.

Водночас спікер парламенту рекомендував парламентарям обмежити кількість публічних зустрічей з великою кількістю громадян, а в разі потреби проводити такі зустрічі за умови виконання протиепідемічних заходів, передбачених законодавством України.

"Продовжити опрацювання письмових чи електронних звернень громадян, призупинивши на період до 3 квітня 2020 року особистий прийом громадян народними депутатами України в адміністративних будівлях Верховної Ради України", - йдеться в одному з пунктів розпорядження.

Як повідомлялося, станом на вечір четверга, 12 березня, в Україні офіційно підтверджено 3 випадки зараження Covid-19.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський зустрівся з главами палат і фракцій парламенту Іспанії

У Харкові окупанти завдали авіаудару по двох підприємствах, які виробляли солодощі та сільгосптехніку

Стефанчук сподівається на участь Аргентини в Глобальному Саміті миру

Генштаб ЗС України: Від початку доби загальна кількість атак російських військ на всій лінії фронту наблизилася до 80

83 керовані авіабомби скинув ворог за добу на сході України

Президента України очікують у Португалії у вівторок

"Укренерго" на вівторок уперше за два тижні дії графіків відключень не прогнозує їх на будній день

Кабмін назвав пріоритетні для енергопостачання об'єкти - постанова

Генштаб ЗС України: Найбільша інтенсивність боїв зберігається на покровському та харківському напрямках

ПА НАТО ухвалила декларацію, що закликає прискорити постачання зброї Україні та дозволити бити нею по військових цілях у РФ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА