21:32 10.01.2020

Поліція в Чернівцях затримала чоловіка, який намагався підпалити свою сім'ю

1 хв читати
Поліція в Чернівцях затримала чоловіка, який намагався підпалити свою сім'ю

Правоохоронці затримали 38-річного чоловіка, який у стані алкогольного сп'яніння намагався підпалити свою сім'ю, повідомляє прес-служба поліції Чернівецькій області.

"На спецлінію "102" надійшло повідомлення, що до лікарні доставлено неповнолітню жительку Чернівців з опіками, які вона отримала в результаті загоряння будинку", - сказано в повідомленні.

Так, правоохоронці встановили, що в приватному будинку між 38-річним чоловіком та його 43-річною співмешканкою виникла суперечка, після чого 16-річна дочка намагалася заспокоїти батька.

"Перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, чоловік на зауваження не реагував і поводився агресивно. Взявши з підсобного приміщення пляшку з бензином, облив ним кімнату і дочку. Рідина потрапила на гарячу піч і загорілася. Вогонь миттєво перекинувся на 16-річну дівчину", - повідомили в поліції.

Зазначається, що чоловік, залишивши в будинку дружину і трьох дітей, зник з місця злочину. Однак протягом години поліцейські розшукали зловмисника і доставили у відділення поліції.

Затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна), ч.2 ст.15 (замах на злочин) та п.1 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Шевченківський районний суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на шістдесят діб без альтернативи внесення застави.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ повідомила про підозру в державній зраді дружині ексдепутата Маркова - співвласниці російської ІТ-компанії

Останнім часом окупанти лізуть колонами на Часів Яр, застосовуючи велику кількість бронетехніки - ОСУВ "Хортиця"

ОТУВ "Харків": Ворог намагається маневрувати резервами та продовжує оснащення своїх рубежів, але Сили оборони України цьому протидіють

На харківському напрямку втрати ворога минулої доби становили 174 особи, у Вовчанську та його околицях тривають жорстокі бої

Кабмін продовжив ще на 2 місяці відстрочку від призову, яка надана рішеннями Мінекономіки

Польські протестувальники блокують рух вантажівок у ПП "Рава-Руська - Гребенне" - Держприкордонслужба

Мовний омбудсмен наголошує на необхідності дотримання мовного законодавства співробітниками ТЦК і СП

Через "Резерв+" оновили свої дані майже 190 тис. жінок - Міноборони України

У допитах Баканова не було процесуального сенсу, конспірологія про його недоторканність недоречна - перший заступник директора ДБР

У Дніпрі внаслідок ракетної атаки вже восьмеро постраждалих, із них двоє дітей - МВС

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА