20 червня 2019, 18:02

Вакарчук і методи старої політики

На фоні мовчання ЦВК Святослав Вакарчук розпочав концертний тур Україною. Нібито нічого страшного я б і сам із задоволенням побував на його концерті, але все ж таки нині він більше не співак, а політик. І схоже разом з переходом у політику повизбирував всі хворобливі звички "старих обличч" яких так любить критикувати.

Зокрема Юлія Тимошенко на виборах 2009-2010 року використовувала величезний концертний тур, який тоді блискуче організували спеціалісти, рекомендовані співвласником Русского радіо.

Зовсім недавно Володимир Зеленський неодноразово виступав із концертами до того, як був зареєстрований кандидатом у президенти.

Звісно, Святослав Вакарчук, на відміну від Зеленського на концертах співає і нічого не говорить про політику. Але ж ми розуміємо, що відбувається агітація?

Хоч формально закон про вибори не порушується. Зрештою так і діють хитрі старі політики. Але ж "Голос" вже провів з'їзд і Вакарчук заявив, що йде на вибори.

Чи ж варто дивуватись, що сьогодні керівник "Слуги народу" Дмитро Разумков заявив про можливість співпраці з "Голосом" у новому парламенті? І у Вакарчука таку можливість не заперечили.

Складається враження, що у них взагалі багато спільного.

Наприклад, Дмитро Разумков заявляв про підтримку російської мови.

Але й Святослав Вакарчук, виступаючи у Харкові в березні 2019 року, також заявив "есть более важные проблемы: чем решать на каком разговаривать языке". Також пригадується як раніше Святослав критикував закон про квоти на україномовну музику для радіостанцій.

Зрештою Володимир Зеленський активно заробляв концертами гроші в Росії. Але й Святослав Вакарчук неодноразово гастролював там і, мабуть досі є найпопулярнішим українським співаком на території держав-агресора і ворога України.