День фінансів, 8 лютого: лідери за депозитними вкладами фізосіб, мільйони онлайн, плани "Антонова" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 8 лютого: лідери за депозитними вкладами фізосіб, мільйони онлайн, плани "Антонова"

607
П’ятниця, 8 лютого: лідери серед банків за депозитними вкладами, вплив закону “Про валюту” на курс гривні і де ще встановлять 20 радарів TruCAM:
Прогноз курсу гривні після прийняття Закону “Про валюту”. Набрання чинності нового закону “Про валюту і валютні операції” відкриває можливість для більш відкритого руху капіталу. Про це сказав аналітик Альпарі Максим Пархоменко. Нагадав, що новий закон набрав чинності 7 лютого і скасовує низку обмежень для бізнесу і населення.
До речі, клієнти українських банків почали активно користуватися послугою онлайн-купівлі валюти вже в перший день дії валютної лібералізації. Приватбанк продав через інтернет-додаток Приват24 майже 1,5 мільйона доларів, придбав – понад 402 мільйони доларів. Один із засновників monobank Олег Гороховський написав на своїй сторінці в Facebook, що клієнти банку з 7 лютого придбали майже 1 мільйон доларів.
Лідери за депозитами фізосіб. За даними НБУ, в 2018 році депозитний портфель фізосіб найбільше зріс у п’яти банках. Лідером, як і раніше, залишається Приватбанк.
До речі, ви можете отримувати більше з вашого депозиту.

Вигідну надбавку до депозиту можна отримати тут 💰

Де чекати ще 20 радарів TruCam. 11 лютого на дорогах України з’являться 20 нових радарів TruCAM. Станом на сьогодні працюють 30 приладів. За словами заступника начальника Департаменту патрульної поліції Олексія Білошицького, вже було зафіксовано понад 43 000 порушень.
Зростання цін на пальне. Прогноз від НБУ. У Національному банку прогнозують зростання цін на пальне на рівні 4-5% на рік, якщо не буде змін в акцизній політиці. У регуляторі відзначили, що значна корекція ціни на нафту в IV кварталі минулого року визначила перегляд прогнозу цін на пальне в Україні.
Плани “Антонова”. ДП “Антонов” в 2019 році планує продовжити реалізацію заміни російських комплектуючих на українські аналоги і комплектуючі з Канади, Китаю і США) і відновити серію випуску літаків АН-148, АН-158, АН-178.. Також обіцяють підвищити зарплату працівникам підприємства до 15,7 тис. грн.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас