09:43 18.03.2022

На п'ятницю погоджено 9 "зелених коридорів" для жителів Сумської, Харківської областей та Маріуполя - Верещук

1 хв читати
На п'ятницю погоджено 9 "зелених коридорів" для жителів Сумської, Харківської областей та Маріуполя - Верещук

Віцепрем'єр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук повідомила про погодження дев'яти гуманітарних коридорів на п'ятницю, 18 березня, для евакуації мирних жителів та доставки гуманітарної допомоги в Сумській та Харківській областях України, а також із Маріуполя Донецької області до Запоріжжя.

"Погоджено дев'ять гуманітарних коридорів. Донецька область: з м. Маріуполя до м. Запоріжжя. Колона автобусів з бензовозом продовжила рух із с. Василівка (Запорізька область – ІФ). Після 9-ї ранку до м. Запоріжжя виїжджає друга колона автобусів маріупольців, яким вдалося вирватися з міста – будемо перевозити з Бердянська до Запоріжжя", - повідомила Верещук у відеозверненні, оприлюдненому в телеграм-каналі Офісу президента в п'ятницю вранці.

За її словами, тим, хто з Маріуполя йде пішки, буде організовано допомогу у смт Мангуш Донецької області.

"Сумська область: з м. Суми до Полтави, з м. Тростянець, з м. Лебедин, з м. Конотоп, с. Краснопілля, з с. Велика Писарівка до Полтави. Харківська область – планується доставка гуманітарної допомоги до м. Балаклея та Ізюм", - розповіла віцепрем'єр.

Верещук також повідомила, що наразі опрацьовують маршрути для доставки гуманітарної допомоги до міст Херсонської та Луганської областей у суботу, 19 березня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА