RU
 

На Донбасі за день вісім обстрілів

Корреспондент.net,  3 червня 2019, 20:33
0
66
На Донбасі за день вісім обстрілів
Сепаратисти за день вісім разів порушили режим припинення вогню

Українські військові повідомили про адекватну відповідь на обстріли. Втрат серед військових ЗСУ немає.

 
У зоні операції Об'єднаних сил в понеділок, 3 червня, сепаратисти вісім разів порушили режим припинення вогню. Про це повідомляє прес-служба штабу ООС.
 
Відзначається, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід противник провів шість обстрілів позицій Об'єднаних сил. Двічі поблизу населеного пункту Новоселівка-2 - з мінометів калібру 120 мм, протитанкових ракетних комплексів, станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї, і біля міста Авдіївка - з мінометів калібру 120 мм і станкових протитанкових гранатометів; біля населеного пункту Кам'янка - з протитанкових ракетних комплексів, зенітних установок ЗУ-23-2 та станкових протитанкових гранатометів.
 
Також ворог зробив обстріли поблизу населеного пункту Піски з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, біля населеного пункту Миколаївка - зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.
 
У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ ворог чотири рази обстріляв позиції українських захисників: поблизу міста Попасна - з мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів; біля населеного пункту Новозванівка - з мінометів калібру 82 мм, бойових машин піхоти і гранатометів різних систем.
 
Втрат серед українських військовослужбовців немає.
 
На обстріли з боку незаконних збройних формувань підрозділи ООС дали адекватну відповідь, втрати противника уточнюються, відзначили в штабі.
 
Як повідомлялося, протягом неділі, 2 червня, на Донбасі зафіксували п'ять ворожих обстрілів.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
Операція об'єднаних сил на Донбасі
СюжетКадрова політика Зеленського: кому президент доручає "нести мир на Донбас"?
Військовий прокурор застеріг від порушень закону в Золотому
СПЕЦТЕМА: Операція об'єднаних сил на Донбасі
ТЕГИ: донбассобстрел
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі