Instagram

Instagram

Instagram

Instagram – це клієнт однойменного сервісу для обміну фотографіями. Програма поширюється безкоштовно, але має деякі обмеження, порівняно з версією для смартфонів.

За характером роботи додаток нагадує інші настільні клієнти соціальних мереж, з тією лише різницею, що спілкування відбувається переважно за допомогою обміну фотографіями і відеозаписами, а не текстом і голосом. За допомогою Instagram користувачі зможуть переглядати стрічку, ділитися зображеннями і відеофайлами (отриманими з камери чи Інтернету), використовувати чат, коментувати і підписуватися на чужі матеріали, а також всіляко редагувати свій аккаунт. Крім того, на відміну від багатьох, розроблених для мобільних пристроїв додатків, в сервісі можна зареєструватися, використовуючи замість номера телефону, адресу електронної пошти, що зручніше і звичніше для багатьох користувачів.

Клієнт відрізняється непоганою інтеграцією з соціальною мережею Facebook. В програмі є можливість швидкої публікації і збереження матеріалів фотообмінника на сторінці свого Facebook-аккаунта.

Інтерфейс настільного клієнта Instagram схожий на мобільну версію і відмінно працює в ОС Windows 10. Кнопки швидкого доступу дозволяють без затримок відкрити стрічку, камеру, профіль, рядок пошуку, вікно чату або обрані публікації. Єдиною незручністю є механізм перегортання фотографій, представлених в постах у вигляді слайдерів.

Переваги Instagram

  • Безкоштовне розповсюдження продукту.
  • Знайомий (завдяки мобільній версії) інтерфейс клієнта.
  • Відмінна інтеграція з Windows 10.
  • Підтримка всіх основних функцій.
  • Можливість входу і реєстрації з використанням адреси електронної пошти, а не номера телефону.
  • Швидкий запуск програми.
  • Підтримка безлічі мов, в тому числі української.

Недоліки Instagram

  • Неповноцінний механізм перегортання фотографій в постах, де вони представлені у вигляді слайдерів.
  • Відсутність підтримки деяких можливостей мобільної версії.

Висновок

Настільна версія програми запускається і працює швидше, ніж мобільна, навіть при використанні найбюджетнішого ПК. Клієнт ще не повністю підтримує останні нововведення сервісу, проте переглядати стрічку в ньому набагато зручніше.

Встановлення Instagram

Як правило, встановлення Instagram для Windows здійснюється з фірмового магазину Microsoft.

Щоб змінити мову інтерфейсу програми, перейдіть в налаштування профілю, натиснувши на зображення користувача на панелі інструментів у нижній частині головного вікна. Далі натисніть на іконку у вигляді трьох крапок вгорі. Перейдіть в розділ «Settings» -> «Language», після чого в списку виберіть відповідне значення мови. Аби зміни почали діяти, перезавантажте Instagram.

Автор:
Офіційний сайт: www.microsoft.com
Оновлено:
Версія Windows: 10
Мова інтерфейсу: English, Українська, Русский
Завантажити Instagram для Windows

Коментарі

Бажаєте поділитися враженнями або поставити запитання?

Розпочніть обговорення, залишивши коментар зі своїми думками про Instagram!

Схожі програми