12:15 17.10.2020

У Парижі затримано дев'ятьох осіб у справі про вбивство вчителя ісламським радикалом

1 хв читати
У Парижі затримано дев'ятьох осіб у справі про вбивство вчителя ісламським радикалом

Французька поліція взяла під варту ще п'ять осіб у зв'язку з убивством ісламським радикалом шкільного вчителя в передмісті Парижа, пише в суботу газета "Монд".

Серед п'яти затриманих двоє – батьки однієї зі студенток коледжу. Інші затримані – частина оточення передбачуваного вбивці, але не пов'язані з ним родинними узами.

Таким чином загалом у зв'язку з цим убивством поліція Франції взяла під варту дев'ятьох осіб. Ще четверо затриманих раніше є членами сім'ї підозрюваного у вбивстві.

Передбачуваного убивцю під час затримання поліцейські застрелили в сусідньому місті Ераньї. Розслідуванням злочину зайнялася антитерористична прокуратура.

Телеканал BFMTV повідомив із посиланням на свої джерела, що підозрюваний в убивстві народився в Москві в 2002 році. Також французькі ЗМІ з посиланням на джерела повідомляють, що він має чеченське коріння. За даними каналу, він не був відомий як правопорушник ні поліції, ні антитерористичній спецслужбі. Перед нападом терорист нібито прокричав "Аллах акбар".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Єгипет та США тимчасово передаватимуть гуманітарну допомогу для жителів Гази через КПП "Керем-Шалом"

Окупанти обстріляли Слобідський район Харкова, частково зруйновано ліцей

Росіяни обстріляли 12 громад у прикордонні Сумської області

На Лиманському, Сіверському, Курахівському, Времівському, Оріхівському та Придніпровському напрямках ситуація залишається стабільно напруженою - Генштаб ЗСУ

У ХАРКОВІ ЧУТНО ВИБУХИ - МЕР МІСТА

За добу відбулося 90 бойових зіткнень, напруженою залишається ситуація на Куп'янському, Покровському, Краматорському та Харківському напрямках - Генштаб ЗСУ

Окупанти за добу завдали 2 ракетних і 33 авіаудари по Україні - Генштаб ЗСУ

Кондратюк позитивно оцінює результати візиту маршалка Сенату Польщі

Зеленський зустрівся з маршалком Сенату Республіки Польща

Зеленський подякував США за пакет допомоги Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА