Прилуцька мерія просить Зеленського ветувати "тютюновий" закон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прилуцька мерія просить Зеленського ветувати "тютюновий" закон

Фондовий ринок
740
На позачерговій спеціальній сесії Прилуцька міська рада прийняла звернення до Президента України, Верховної Ради та Кабінету міністрів щодо тимчасового припинення виробництва на ПрАТ “Тютюнова компанія “В.А.Т.- Прилуки”.
Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у відділі інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради.
“Звернення до Президента, Верховної Ради та Кабінету міністрів України більшістю голосів підтримано на позачерговій сесії в п’ятницю”, – повідомила фахівець відділу Світлана Марценюк.
У тексті звернення, опублікованому на сайті Прилуцької міськради, депутати просять Президента України скористатися правом вето з метою проведення додаткового вивчення і обговорення закону №1049, зокрема поправки № 8 до нього, із залученням представників тютюнової галузі та інших зацікавлених фахівців.
У документі зазначається, що набрання цим заноком чинності загрожує істотним скороченням виробництва на тютюновій фабриці, звільненням працівників, погіршенням соціально-економічного становища міста Прилуки та Чернігівської області в цілому. Крім того, це негативно позначиться на виконанні міського бюджету 2019 року та формуванні бюджету на 2020 рік.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас