Samsung показала автомобіль з майбутнього (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung показала автомобіль з майбутнього (відео)

Технології&Авто
887
Компанія Samsung продемонструвала концепт системи Digital Cockpit 2021, якою можуть укомплектовуватися автомобілі в майбутньому. Основний акцент зроблено на різноманітність інформації, яка надається водію і пасажирам.
В автомобілі кілька екранів, на які в залежності від ситуації виводиться зображення з камер, встановлених по периметру, інформація про різні технічні показники, навігатор, погодні умови тощо. Також може виводитися відеоконтент, зображення з відеочату і гри. Кермо може використовуватися в якості геймпада, а в спинки крісел вбудовані стереофонічні динаміки.
Автомобільна система стежить за навколишнім простором і може взаємодіяти з пішоходами, в тому числі показує, що вони можуть безпечно перейти дорогу.
В основі Digital Cockpit 2021 лежить Linux і Android, а також апаратна частина на базі 8-ядерного процесора Exynos Auto V9. На реалізацію цієї системи у Samsung може піти кілька років. Крім того, компанії може знадобитися допомога автоконцернів і різних виробників електроніки і акустики.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас