10:08 26.11.2018

На пунктах пропуску у Волинській області триває блокування руху автотранспорту - поліція

1 хв читати

У Волинській області на пунктах пропуску "Ягодин" та "Устилуг" триває блокування руху автотранспорту, порушень громадського порядку не виявлено.

Як повідомляє в понеділок патрульна поліція Волинської області на сторінці в соцмережі Facebook, ситуація на пунктах пропуску залишається ускладненою.

"В "Ягодині" перебуває приблизно 500 осіб. Станом на 21:00 25 листопада вони ще пропускали автобуси, однак уночі рух був заблокований. Станом на ранок 26 листопада рух частково відновлено, громадяни об'їжджають місце протесту прилеглими дорогами", - йдеться в повідомленні.

Як повідомив із місця події інспектор Олександр Муравчук, наразі можливе повторне блокування руху автомобілів, а також збільшення кількості протестувальників. "Учасники акції продовжують звозити шини. Заблоковано кілька сотень метрів автодороги М-07 Київ-Ковель-Ягодин", - повідомив він.

Протестувальники продовжують блокувати рух і на посту в "Устилузі". Тут їх приблизно 200 осіб. Уночі ця кількість зменшилася, але зараз люди знову з'їжджаються.

Порушень громадського порядку не виявлено.

Патрульна поліція та інші підрозділи правоохоронних органів продовжують охороняти публічну безпеку та регулювати рух транспорту в місцях протестів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА