ua en ru

У зв'язку з авіакатастрофою на Кубі оголосили жалобу

У зв'язку з авіакатастрофою на Кубі оголосили жалобу Фото: авіакатастрофа на Кубі (AP Photo/Ramon Espinosa)

Держрада Куби оголосила офіційний траур

У зв'язку з авіакатастрофою пасажирського літака Boeing 737 на Кубі під Гаваною, влада оголосила офіційний траур. Про це повідомляє газета Granma.

"У зв'язку з авіакатастрофою, що сталася сьогодні опівдні, Держрада Республіки Куба постановила оголосити офіційний траур з 06:00 19 травня до 12:00 ночі 20 травня", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, під час жалоби буде приспущено державні прапори на будівлях органів державної влади і військових об'єктах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на борту пасажирського літака Boeing 737 на Кубі було п'ять іноземців, всі інші - кубинці.

Відзначимо, в п'ятницю Boeing 737-200, що виконував рейс Гавана - Ольuин, розбився незабаром після зльоту, він звалився між аеропортом імені Хосе Марті і передмістям Гавани Сантьяго-де-лас-Вегас.

Так, на Кубі пасажирський літак Boeing 737 з більш ніж 100 людьми на борту розбився незабаром після зльоту. Внутрішній рейс повинен був тривати близько години і 20 хвилин. На фотографіях з місця пригоди великий стовп чорного диму було видно з терміналу.