Uber розділить витрати на приватну поїздку і службове відрядження за допомогою машинного навчання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Uber розділить витрати на приватну поїздку і службове відрядження за допомогою машинного навчання

Фондовий ринок
143
Uber анонсувала нову програму під назвою «Рекомендації за профілем» (Profile Recommendations), яка використовує переваги машинного навчання для зниження кількості помилок пасажира при перемиканні між особистими і бізнес-рахунками, коли той користується сервісом і для приватних, і для службових поїздок.
Немає нічого незвичайного в тому, щоб мати обидва типи рахунків, і буває, що людина забуває перемикатися між ними, коли користується послугами Uber, стверджують у компанії.
«Використовуючи машинне навчання, Uber може передбачити, який профіль і відповідний метод оплати повинен використовувати співробітник, і надати відповідну рекомендацію», — повідомив у блозі Ронні Гуріон (Ronnie Gurion), генеральний директор і голова Uber for Business, розповідаючи про нову функцію.
«Ця нова функція не тільки економить час співробітників і адміністраторів, а також скорочує затримки, пов’язані з перевіркою звітів», — додав Гуріон.
Uber також оголосив про підтримку низки програм для складання звітів про витрати з метою спрощення інтеграції з цими системами. В даний час функція інтегрована з програмами Certify, Chrome River, Concur і Expensify. Починаючи з вересня, до неї буде додана підтримка Expensya, Happay, Rydoo, Зенон від Serko і Zoho Expense.
Все це повинно допомогти власникам бізнес-рахунків більш ефективно вести облік витрат на поїздки, одночасно інтегруючи свої акаунти з багатьма провідними програмами обліку витрат, щоб легко переміщати відомості з бази даних Uber в системи обліку компанії.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас