21 вересня пластуни святкуватимуть Міжнародний День Миру

2014-09-09 18:35

Щороку весь світ святкує Міжнародний День Миру 21 вересня. У нелегкий час для України цей день є по-своєму особливий. Ми так багато часу проводиму у віртуальному світі, соціальних мережах, говоримо про мир і спокій, завантажуємо світлини, пишемо довгі тексти і намагамось донести інформацію до суспільства про ситуацію у нашій державі, що забули вже про живе спілкування, про позитивні емоції і маленькі радості.

Саме тому цього року запрошуємо вас відсвяткувати цей день по-іншому. Це буде захід для дітей, молоді, ми змусимо вас хоч на трішки забути про проблеми сьогодення і отримати задоволення від прожитого дня! Будуть майстер-класи, ігри, забави, змагання, спілкування у колі нових і старих друзів. Усі виручені кошти з ярмарки, звісно ж, будуть використані на підтримку української армії.

Буде окремий майстер-клас по виготовленню голубів миру, якими буде прикрашена площа проведення заходу. Ми привернемо увагу усього світу, покажемо, що у важкий час, як ніколи важлива єдність і хай кожен з нас крапля в океані та разом ми зможемо подалати усі негаразди! Закликаємо усіх друзів скаутів привсятити цей день роздумам і молитвам за ті країни де зараз ведеться війна, підтримати їх.

Приходьте у Маріїнський парк у Києві з 11:00 до 19:00 або ж у Львові  у сквер навколо пам’ятника В’ячеславу Чорноволу між вулицями Підвальною та Володимира Винниченка 9 з 12:30 до 19:00. 

Будемо раді бачити усіх!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.