Ярмоленко емоційно попрощався з фанами ”Боруссії”

2018-07-11 20:30
Український вінгер \"Вест Хема\" Андрій Ярмоленко подякував фанатами дортмундської \"Боруссії\". Повідомляє сайт Sportanalytic.com. На своїй сторінці в Інстаграм новоспечений гравець \"молотків\" написав прощальний пост вболівальникам \"джмелів\", в якому пояснив свій перехід в новий клуб.\"Друзі, життя футболіста підготувало для мене ще один виклик, який я вирішив прийняти. Я був радий виступити за \"Боруссію\" і подякувати клубу, команді та її фантастичним фанам за їх підтримку та допомогу у всьому, за їх доброту та теплоту в відношенні до мене. Дякую Дортмунд, я ніколи не забуду час, проведений тут\", - написав Ярмоленко.

Friends, the life of the footballer threw me another challenge, which I decided to accept. I was very pleased to play for Borussia Dortmund. I express my gratitude to the club, the team, the fantastic fans for their help and support in everything, for their kindness and warmth in attitude to me. Thank you, Dortmund! I will never forget the time spent here!

Допис, поширений YarmolenkoAndrey (@yarmolenkoandrey) 11 Лип 2018 р. о 4:12 PDT

Нагадаємо, сьогодні \"Вест Хем\" офіційно повідомив про підписання Ярмоленка.Сума трансферу могла скласти 20 млн. євро.Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.