”Шахтар” продав українця в іноземний клуб

2019-05-05 17:00
Журналіст телеканалів \"Футбол 1/2\" Ігор Бурбас прояснив ситуацію з трансфером Івана Петряка, контракт якого належить донецькому \"Шахтарю\". Повідомляє сайт Sportanalytic.com. У своєму твіттері Бурбас пише, що влітку 25-річний українець приєднається на постійній основі до \"МОЛ Віді\" (колишня назва: \"Відеотон\", - прим.). Саме цей клуб викупить його контракт в \"гірників\".Нагадаємо, сам Петряк поточний сезон провів у оренді в \"Ференцвароші\", з яким став чемпіоном Угорщини. Як пише Бурбас, взимку будапештський клуб придбав трьох гравців на позицію Петряка, але жоден з них витіснити гравця збірної України не зумів.

Від літа Петряк повноцінний гравець найбагатшого клубу Угорщини Віді. А Ференц сам винен, що його впустив. За рік жодної пропозиції Шахтарю щодо викупу. Взимку на позицію українця навіщось узяли трьох. Навіть у сумі вони не змогли перевершити гравця, що за час оренди став лідером

— Igor Burbas (@iburbas) May 5, 2019ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український легіонер покидає клуб РеброваСайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.