Шахов їде в Італію, Зінченко - в Іспанію, ще один українець в ”Ман Сіті”

2019-05-28 08:30
До вашої уваги огляд останніх трансферних новин. Повідомляє сайт Sportanalytic.com. Президент київського \"Динамо\" Ігор Суркіс заявив, що ніхто не робив 18-мільйонну пропозицію щодо трансферу Віктора Циганкова.

***

Півзахисник грецького ПАОК Євген Шахов змінить клубну прописку цього літа. Його батько заявив, що син не гратиме в \"Маккабі\", а має намір перейти в клуб із Італії або Туреччини.

***

Захисник грецького ПАОК Євген Хачеріді все ще може опинитись в \"Шахтарі\". Переговори стосовно його переходу на фінальній стадії.

***

Захисник \"Манчестер Сіті\" Олександр Зінченко заявив, що асистент головного тренера \"городян\" Мікель Артета запитував у Сашка про одного із футболістів київського \"Динамо\", додавши, що тому варто покинути українську Прем\'єр-лігу.

***

img=\"http://sportanalytic.com/uploads/images/default/zizzzz.jpg\" border=\"0\" width=\"600\" align=\"\"]zizzzz.jpg[/img]Захисник \"Манчестер Сіті\" Олександр Зінченко зізнався, що минулого літа міг продовжити кар\'єру в \"Бетісі\".Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.