Черкаські пластуни організували фестиваль "Мрії збуваються"

2014-06-14 11:34

 Перший дитячий фестиваль «Мрії збуваються», який відбувся за ініціативи «Станиці Черкаси Пласту-НСОУ», потішив близько 300 маленьких черкасців.

У житті кожної людини, а тим більше маленької, має бути місце для мрії. І якщо щоденний ритм шкільного життя сучасної дитини мало чим відрізняється від життя дорослих, то літня пора − саме час для зустрічі з дивами. У цьому переконані черкаські пластуни, організатори фестивалю «Мрії збуваються», які таким чином вирішили створити простір для втілення дитячих фантазій.

Проведення заходу було заплановане на 1 червня, однак через несприятливі погодні обставини свято відстрокували на 6 червня. Саме цього дня сонячна погода привабила до дитячого парку в центрі Черкас більше 300 юних відвідувачів.

Фестивальний розмах передбачав: творчі майстерні з вироблення ляльок-мотанок, нитяної графіки, скрапбукінгу, аквагриму, швидкочитання, малювання тощо. А також активні заняття, такі як: скеледром, смуга перешкод, майстер-класи з фехтування, козацькі забави, верхова їзда, скаутські ігри тощо.

Також організатори реалізували благодійну акцію «Добрі речі». На території фестивалю проводився збір придатних до використання речей, одягу та іграшок, аби передати у дитячі будинки та інтернати області.

Ця фестивальна подія дозволила маленьким учасникам поринути у світ власних мрій та бажань, адже фестиваль виконував місію своєрідної лабораторії, яка допомагала бажане зробити реальністю. Головним інструментом стала досить об’ємна й різноманітна програма, яка дозволила втамувати невичерпні дитячі фантазії.

Фіналом  дійства став концерт від дитячих творчих колективів міста та показові виступи спортсменів.

Головною подією цьогорічного фестивалю був довгоочікуваний розіграш перепустки до табору нового покоління «Цивілізація». Щасливою переможницею якого виявилася 9-річна Таня Власова.

Фестиваль «Мрії збуваються» мав на меті продемонструвати, що варто продовжувати мріяти і вірити у свої бажання, і докладати  зусиль для того, щоб вони були втілені у життя. 

© 2010 - 2024. Всі права захищено.