Франков: Засідання КДК ФФУ щодо матчу ”Маріуполь” - ”Гірник-Спорт” завершилось нічим

2018-12-07 14:00
Головний редактор журналу \"Футбол\" Артем Франков поділився інформацією стосовно справи матчу між \"Маріуполем\" (тоді ще \"Іллічівцем\") та \"Гірник-Спортом\", який ніби-то був договірним. Повідомляє сайт Sportanalytic.com. \"Засідання КДК ФФУ у справі \"Маріуполь\" - \"Гірник-Спорт\" не увінчалося ніяким рішенням.Поговорили з участю обвинувачених, і все, розійшлися до з\'ясування. Їжаку зрозуміло, що тренера і чотирьох не найважливіших гравців команди (один з яких не виходив на поле), мало!Тим більше, мова йде про складний договірний матч \"перемога аутсайдера-гостя після першого тайму, перемога господарів з -1,5 за підсумком\". Зрозуміло, не одному мені зрозуміло, що все шито білими нитками, і якщо спробують призначити \"цапів-відбувайл\", то вони можуть багато розповісти. І тоді клуб...\", - пише Франков у своєму Твіттері.

Сегодняшнее заседание КДК ФФУ по делу "Мариуполь" - "Горняк-Спорт" не увенчалось никаким решением. Поговорили с участием обвиняемых, и всё, разошлись до выяснения. Еж-ику понятно, что тренера и четырех не самых важных игроков команды (один из которых не выходил на поле!), мало!

— Artem Frankov (@frankov11) 6 декабря 2018 г.

Тем более, речь идет о сложном договорняке "победа аутсайдера-гостя после первого тайма, победа хозяев с -1,5 по итогу". Разумеется, не одному мне понятно, что всё шито белыми нитками, и если попробуют назначить "цапив-видбувайл", то они могут много порассказать. И тогда клуб...

— Artem Frankov (@frankov11) 6 декабря 2018 г.Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.