У Києві зібрались лідери думок задля обговорення можливостей розвитку Пласту

2016-04-13 12:01

Ввечері 12 квітня, у день заснування Пласту – Національної скаутської організації України, відбулось перше у 2016 році засідання Дорадчої ради Пласту – консультативного органу організації. До складу Дорадчої ради ввійшли провідники українського суспільства, думка яких важлива для багатьох людей.

У засіданні Дорадчої ради взяли участь 15 осіб, кожен з яких професіонал у своїй галузі. Серед присутніх — народні депутати України, Посли держав, медійники, економісти та громадські активісти, зокрема відомий економіст та меценат Богдан Гаврилишин, Посол Канади в Україні Роман Ващук, HR директор Mondelez International Оксана Семенюк та директор компанії Nielsen Ukraine Святослава Свист. Представники бізнесу, церкви, влади та громадськості домовились допомагати “Пласту”, сприяти всебічному патріотичному самовихованню української молоді на засадах християнської моралі, виховувати свідомих та відповідальних громадян.

Також до складу Дорадчої ради ввійшов член Несторівської групи Євген Глібовицький, який не зміг взяти участь у засіданні, проте готовий долучитись до групи з розвитку візії та цінностей Пласту.

В ході засідання презентовано діяльність “Пласту” протягом минулих років, стратегію розвитку на 2016-2018 роки, а також обговорено проблеми та виклики, що стоять перед організацією сьогодні.

Кульмінацією цього заходу була дискусія та обговорення реальних кроків задля вирішення проблем, налагодження співпраці з органами державної влади, представниками бізнесу, церкви та ЗМІ.

Через Пласт пройшли багато лідерів, активних громадян. Саме тому ми всі повинні допомагати цій організації, — заявив Богдан Гаврилишин під час проведення засідання.

Також, Іван Крулько зазначив, що пластовий рух повинен стати державною стратегію розвитку молоді в Україні.

Від слів до справ: засідання завершено, проте попереду багато нових задумів, які необхідно реалізувати для реанімування українського суспільства та генерування нових громадян свідомої України. Разом ми зможемо!

Довідка:

Дорадча рада Пласту –  орган, що створюються з метою розвитку і посилення можливостей виховної діяльності Пласту, налагодження сталих контактів із представниками бізнесу, влади та ЗМІ, забезпечення тяглості інституційної пам’яті у роботі з громадськістю.

Фото: Артем Жуков

© 2010 - 2024. Всі права захищено.