Потенційний новачок ”Динамо” попрощався з колишнім клубом

2018-08-02 10:30
Бразильський півзахисник Вітор Буено за крок до переходу в київське \"Динамо\". Повідомляє сайт Sportanalytic.com. 23-річний футболіст вже попрощався з \"Сантосом\", у складі якого виступав останні три сезони.\"Настав час прощатися. Я вдячний \"Сантосу\" за ці три роки. Дякую за підтримку і перешкоди, які зробили мене більш зрілим і кращою людиною. Дякую \"Сантосу\" за те, що виконав мої дитячі мрії. Я завжди буду з вами!\", - написав Буено у своєму акаунті в Instagram.

Fala Naçao Santista. Estou passando aqui pra me despedir de vocês. E agradecer por tudo que fizeram por mim ao longo desses 3 anos. Por todo apoio e carinho, e também pelas cobranças que me fizeram amadurecer e me tornar um ser humano melhor. Obrigado @santosfc por realizar todos os meus sonhos de criança e também o da minha família. Estarei sempre na torcida!!! Pra sempre no meu ♥️ #MeninoDaVila #Vb18 #Vb7

Публикация от Vitor Bueno (@vitorfbueno) 1 Авг 2018 в 2:11 PDT

Нагадаємо, Буено вже пройшов медогляд в \"Динамо\" та найближчим часом повинен стати гравцем \"біло-синіх\". До українського клубу він приєднається на правах оренди в рамках обміну на Дерліса Гонсалеса, який напередодні підписав контракт з \"Сантосом\".Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.