пластування:live - Триває Крайовий спортивно-вишкільний табір "Калиновий оберіг" 2014

2014-08-12 08:03

СВТ – не просто табір, це велике святоРозділити свято з нами є причин багато…(з пісні СВТ)

Розпочався для багатьох такий очікуваний Спортивно Вишкільний Табір “Калиновий оберіг” 2014. Географія учасників табору цього року практично охоплює цілу країну, це 50 учасників і 20 проводу. Табір в Україні це вже історія, історія перемог, радості, усмішок і втоми. Це близько тисячі дитячих очей, в яких можна побачити і згадати ватри та знайомства, відчути дух змагання та бажання перемоги.

СВТ \"Калиновий оберіг\" має за мету впровадження у повсякденну пластову практику принципу \"У здоровому тілі – здоровий дух\", вдосконалення вмінь та навиків учасників з традиційних (футбол, волейбол  тощо) та ознайомлення з новими (бейсбол, фрізьбі тощо) видами спорту, підготовка до здачі нормативів Відзнаки Фізичної Вправності, загальне гартування, виховання почуття командного духу, взаємоповаги та прагнення до вдосконалення власних досягнень у спорті та повсякденному житті.

Провід табору

комендант - ст.пл. Сабо Сергій, ЧКбунчужний - ст.пл. Подолюк Олегписар - ст.пл. скоб Вонітовий Назар, ЧКінтендант - ст.пл. Мудрицький Андрій, ЧКнач.кухні – ст.пл. Данилиха Софія

10.08.

Відбувся перший повноцінний спортовий день,  незважаючи на великі фізичні навантаження діти мають позитивний настрій та задоволені таборуванням.

11.08.

Сьогодні відбувається стрілецький день присвячений 100 річчю створення січових стрільців, протягом дня таборовики мають змогу пройти курс молодого стрільця.

Далі буде…

Інформує ст. пл. Володимир Спринь, ЧК

© 2010 - 2024. Всі права захищено.