Лунін тепло попрощався з ”Ов'єдо”

2020-07-25 14:30
Український голкіпер Андрій Лунін написав прощального листа одноклубникам з \"Ов\'єдо\". Повідомляє сайт Sportanalytic.com. \"Сезон злетів і падінь завершився. Хочу сказати спасибі клубу \"Реал Ов\'єдо\", футболістам і тренерському штабу за допомогу і довіру, за ці шість місяців разом.Я отримав величезний досвід. Було приємно боротися за цей клуб і це місто. Дякую за підтримку, я був щасливий в Ов\'єдо - і в клубі, і в місті. Бажаю вам великих успіхів, тому що ви заслуговуєте набагато більшого\", - написав Лунін. Посмотреть эту публикацию в Instagram

Se acabó una temporada de montaña rusa, quiero decir gracias a club Real Oviedo, a los jugadores y cuerpo técnico por toda vuestra ayuda, por confianza, por estos 6 meses juntos. Conseguí mucha experiencia y fue un placer estar luchando por este club y este cuidad. Gracias gente por apoyo, estuve feliz en este club y en esta cuidad. Deseo mucho éxito por que merecéis mucho más.

Публикация от Andrey_Lunin (@lunin_andrey) 24 Июл 2020 в 9:32 PDT

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Клуб Луніна зберіг прописку в СегундіНагадаємо, після завершення орендної угоди в \"Ов\'єдо\" Лунін повернеться в мадридський \"Реал\".Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.