Лунін: Обіцяю допомогти ”Реалу”

2018-07-24 08:00
Український голкіпер Андрій Лунін вчора був офіційно презентований в якості гравця мадридського \"Реала\". Повідомляє сайт Sportanalytic.com. На спеціальній церемонії українець виступив перед журналістами іспанською мовою.\"Дякую всім в Мадриді, особливо Флорентіну Пересу, що дав мені можливість перебувати в кращому клубі світу, я щасливий тренуватися тут. Також хочу подякувати своїй родині, я тут також завдяки їм.Я обіцяю викладатися по максимуму, щоб рости і допомагати клубу залишатися кращим в світі. Я ототожнюю себе з цінностями цієї команди, з роботою і наполегливістю. Hala Madrid!\", - сказав Лунін.

👔 Estas fueron las palabras de Lunin tras su presentación como jugador del @realmadrid. | #WelcomeLunin pic.twitter.com/IXa0a5jms8

— Real Madrid C.F. (@realmadrid) 23 липня 2018 р.Нагадаємо, кілька тижнів тому луганська \"Зоря\" продала Луніна в \"Реал\" за 9 млн. євро.ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: \"Реал\" презентував українського голкіпера (ВІДЕО)[media width=\"600\" height=\"400\"]https://www.youtube.com/watch?v=2qby-XlDEpE&t[/media]Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.