"Лас Вято Весни" Києва, що відбудеться 16-18 травня, чекає на вас!

2014-05-09 20:03

До уваги справжніх гурманів та істинних поціновувачів якісного сервісу!

Вперше! Тільки цього року! Тільки один раз! 16 травня в Київській області офіційно відкривається довгоочікуваний фестиваль найкращих фешенебельних готелів і ресторанів \"Лас Вято Весни\"! На фесті будуть представлені топові тренди сучасного готельно-ресторанного бізнесу, зразки вишуканої класичної та екзотичної кухні, майстер-класи від провідних шеф-кухарів світу!

Окрім того, шеф-кухарі та їх команди, а також адміністратори готелів будуть змагатись у професіоналізмі, інтелектуальності, сервісі, оригінальності, а головне - у командній роботі.

Аби стати учасником фесту, адміністраторам готелів і ресторанів потрібно лише заповнити заявку на участь.

Плата за участь у фесті, яка включає орендну плату, application fee, організаційні витрати, збори до пенсійного фонду та фонду обов\'язкового соціального страхування не перевищуватиме 80 гривень з особи. Кожень готель має можливість зменшити вартість плати за умови успішного виконання попередніх завдань, про які кожного шеф-кухаря (курінного) буде повідомлено додатково.

У випадку виникнення питань, звертайтесь до адміністрації фесту \"Лас Вято Весни\":

Ресторатор (комендант) - сер Алекс Свист з роду Целібату Мурлики (телефон, oleksiy_svyst@gmail.com)Діловод (писар) - міс Настя Слободян з 72-ї школи рестораторів імені Марії-Магдалини Мазепи

© 2010 - 2024. Всі права захищено.