Кубок Англії. "Манчестер Сіті" - "Манчестер Юнайтед". Анонс, суддя, трансляція

2012-01-08 09:00
Важливість поєдинку. Вже на стадії 1/32 фіналу Кубка Англії сліпий жереб подарував нам протистояння двох манчестерських грандів, не побоюсь цього слова, китів англійського футболу. І це радше можна сприймати як подарунок долі, адже по-справжньому цікавих та рівних поєдинків на цій стадії зазвичай обмаль. З іншої сторони, обидві команди до наступного раунду не \"пролізуть\", тобто вже у зародку Кубок втратить одну боєздатну одиницю. Втім, тому цей турнір мабуть і називається Кубком.Додам, що у випадку нічиєї у сьогоднішній грі додаткового часу чи серії пенальті, команди просто зіграють вісімнадцятого січня ще один матч – тепер уже на \"Олд Траффорд\". Такий поворот подій навряд чи сильно влаштує обох тренерів. Неділя. 15:00. Стадіон \"Етіхад Стедіум\". \"Манчестер Сіті\" - \"Манчестер Юнайтед\". Суддя: Кріс Фой. Телетрансляція: канал \"Футбол\"

Маріо Балотеллі своїм партнерам в дербі не допоможе

МСВ чемпіонаті справи у \"блакитних\" йдуть доволі непогано. Незважаючи на поразку в першому матчі нового року від \"Сандерленду\", завдяки впевненій вікторії у наступній же грі над \"Ліверпулем\" 3:0 \"Манчестер Сіті\" повернуло собі одноосібну першу сходинку. Якщо дивитися на подальший календар, то з-поміж усіх претендентів на чемпіонство, шанси \"Сіті\" виглядають найбільш солідними. Цікаво поглянути, як команда віднесеться, маючи реальну нагоду завоювати трофей чемпіона, до інших турнірів. Сьогодні МС грає в Кубку Англії, а в середу зустрінеться з \"Ліверпулем\" у рамках Кубка Англійської Ліги, де клуб дійшов вже до півфіналу. Поглянемо, чи Роберто Манічіні зробить пріоритетними виступи в Прем’єр Лізі, чи все-таки спробує досягни успіху одразу в декількох турнірах.Відзначимо, що січень-лютий в кадровому плані для Манчіні буде дуже непростим, адже на Кубок Африканських Націй поїде лідер команди Яя Туре, і коучу доведеться добряче поламати голову над персоною гравця, який його замінить.Слова Роберто Манчіні: \"Важко визнати, що ваш сусід грає в найкращий футбол. Це зробити дуже непросто. Та я думаю, до сих пір ми показували кращий футбол в Прем’єр Лізі. В будь-якому місті, де є дві футбольні команди, завжди існує жорстоке суперництво. Рим, Мілан, усюди подібні протистояння мають неймовірно високу принциповість\".Травми: Маріо БалотелліДискваліфікації: немаєВідсутні: Коло Туре, Яя Туре (участь в Кубку Африки)

Компромісу бути не може!

МЮМожна не сумніватися, \"червоні дияволи\" ще не забули жахливий ганебний розгром, який їм вчинив \"Манчестер Сіті\", в останній грі між цими командами наприкінці жовтня минулого року. Зрозуміло, образу після того удару обличчям в болото \"Юнайтед\" затаїли немалу і якнайшвидше прагнутимуть реабілітуватися та помститися супернику, однак питання в тому, чи мають вони можливість це зробити? Беручи до уваги останні результати команди Алекса Фергюсона в національному чемпіонаті – відповідь буде не на користь чемпіонів Англії. Приказку про перевагу п’яти мінімальних перемог над однієї розгромною футболісти \"червоної\" команди, схоже, не знають. Спершу вони у двох поєдинках поспіль рознесли своїх суперників з рахунком 5:0, а після цього у двох поспіль поступилися. І якщо після поразки від \"Блекберна\" футболістів ще можна було якось виправдати, то \"вліт\" 0:3 на \"Сент-Джеймс Парк\" \"Ньюкаслу\" уболівальників МЮ вже не на жарт розізлив. Не додають затишку в команді й чутки про конфлікт Сера Алекса з Уейном Руні, який розгримівся у місцевій пресі. Навіть якщо непорозуміння між ними вдалося одразу залагодити, \"іскра\" його просочилась до масс-медіа, і всі подальші скандальні розмови, навіть безпідставні, на користь у психологічному плані футболістам МЮ аж ніяк не пішли. Слова Сера Алекса Фергюсона: \"Я не впевнений в достовірності інформації про те, що Яя Туре не зможе допомогти своїй команді в неділю. Мені здається, він гратиме. Взагалі, не думаю, що цей фактор матиме серйозну вагу, коли у вас під рукою команда з таких футболістів. Я впевнений, в складі \"Сіті\" достатньо футболістів, аби замінити футболістів, які поїдуть на КАН\".Травми: Смоллінг, Відіч, Еванс, Янг, Флетчер, ОуенДискваліфікації: немає Форма команд:26.12.2011 Вест Бромвіч – МС 0:001.01.2012 Сандерленд – МС 1:003.01.2012 МС – Ліверпуль 3:026.12.2011 МЮ – Уіган 5:031.12.2011 МЮ – Блекберн 2:304.01.2012 Ньюкасл – МЮ 3:0МС – Ліверпуль:Ньюкасл – МЮ: Особисті зустрічі:158 матчів; +43=50-65; різниця м’ячів 213-231;Остання очна гра:23 жовтня 2011 МЮ – МС 1:6 Голи: Флетчер, 81 – Балотеллі, 22, 60, Агуеро, 69, Джеко, 89, 90+1, Сілва, 90+3Андрій Федченков, sportanalytic.com

© 2010 - 2024. Всі права захищено.