Конкурс підтримки крайових інструкторських пластових вишколів продовжено до 23 квітня

2014-04-15 18:06

Благодійний фонд Богдана Гарилишина та Крайова Пластова Рада, спільно із Крайовими Булавами УСП та УПС, оголошує Конкурс підтримки крайових інструкторських пластових вишколів в рамках реалізації крайової програми «Залучення та вишкіл дорослого членства і волонтерів».

Маєш ідеї, час і натхнення, гарну команду, яка готова організувати чудовий вишкіл для старшопластунів на рівні краю, тоді не зволікай і зголошуйся на конкурс підтримки крайових, потенційно крайових чи апробаційно-крайових інструкторських вишколів.

Всі скельні вишколи, велосипедні чи кінні, мистецькі або летунські тощо... Які для інструкторів УСП тривалістю на 2-3 дні треба негайно зголосити на конкурс і отримати фінансову підтримку вишколу із БФБГ.

Вимоги до формату вишколів, умови підтримки:

Вишколи проходять згідно з вимогами відповідних уладових Правильників, Положень та рекомендацій та обов’язково реєструються у відповідних булавах (кошти, отримані на конкурсі надходять після отримання числа вишколу – перша половина, після здачі звіту у булаву – друга половина). Учасниками стануть 10 і більше осіб + провід вишколу (30% від кількості учасників), в тому числі Комендант і/або бунчужний, що мають пройдений КВПВ; у разі меншої кількості учасників комендант вишколу повертає половину коштів, отриманих через даний конкурсу або неодоотримує відповідну суму. Мінімальна вкладка з особи - 80 грн. У оголошеннях про вишкіл, наказах і посвідках, публікаціях (які виходять від Пласту) згадується, що захід проводиться за фінансової підтримки Благодійного фонду Богдана Гаврилишина; у посвідках, яка додається до звіту, зображується також емблема фонду; під час проведення вишколу рекламується банер Фонду (через проектор, у формі окремого банера тощо).Впродовж 10 днів після завершення вишколу у КПС надаються Статистичний звіт та Фінансовий звіт (підтверджений первинними документами). У випадку ненадання 1 з частин звіту організатор/и автоматично позбавляються можливості участі у наступному аналогічному конкурсі.

Розмір фінансування одного проекту - до 1 000 грн.

Термін реалізації проектів: січень – грудень 2014 року.

Рішення про фінансову підтримку вишколів Благодійним фондом Богдана Гаврилишина приймають відповідні крайові булави: Рішення відповідних булав вступає в силу після погодження КПР результатів конкурсу.

Детальну інформацію можна отримати за адресою: 

Пласт – Національна скаутська організація України, 01001, м. Київ, вул. Мазепи, 11а/27, тел.: (044) 280 85 55. Або надіславши запит на е-mail: rozvytok@plast.org.ua

Для участі у конкурсі потрібно заповнити електронну анкету через «єдине вікно»  до 23 квітня 2014 року.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.