Кличко пережив кораблетрощу в Іспанії (ВІДЕО)

2019-06-25 15:30
Український екс-чемпіон світу Володимир Кличко, подорожуючи разом з друзями в Середземному морі став свідком пожежі на яхті. Повідомляє сайт Sportanalytic.com. Про надзвичайну пригоду боксер написав у своєму твіттері.

Be careful what you wish for: fate took my wish for “some #adrenalin” a bit too literally and our boat-trip Sunday night ended up in our boat #igniting and family & friends being evacuated by coast guard and fire rescue-team. No worries: we are all fine! #theroofisonfire #song😱 pic.twitter.com/sGN7xfG5JM

— Klitschko (@Klitschko) 25 червня 2019 р.\"Ми пливли на човні з Ібіци на Майорку. Вода була неспокійною і раптом почалася пожежа, коли ми були приблизно в 7 морських милях від берегової лінії.Все закінчилося добре завдяки пожежній частині Майорки, а також нашій команді на борту, члени якої зробили все можливе, щоб взяти ситуацію під контроль і вивести всіх на берег. Дякую їм усім\", - пише Кличко.ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко вітає кривдника Джошуа.Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.