Київ оновлює транспорт до Євро-2012. Подробиці

2011-07-11 21:00

До проведення в Україні Євро-2012 Київ буде забезпечений новими тролейбусами і автобусами. Про це на сьогоднішньому круглому столі заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Анатолій Голубченко, передає кореспондент РБК-Україна.

\"Ми будемо забезпечені повністю новими автобусами з кондиціонерами, окрім тих, що вже сьогодні є, адже не всі у нас старі. Тому ні про які \"Богдани\" як маршрутки мови бути не може, і я вас запевняю, що... туристи користуватимуться комфортабельним транспортом\", - заявив Голубченко.

Крім того, він сказав: \"Київ по кредиту з ЄБРР купує 180 нових автобусів і 180 нових тролейбусів. Крім того, по кредиту з Експортно-імпортним банком, ми купуємо 180 тролейбусів на Львівському заводі. Крім того, вже сьогодні ми отримали 10 нових автобусів з Львівського заводу\". По такому ж кредиту, повідомив Голубченко, КМДА повинна придбати ще 100 автобусів. \"Таким чином, Київ буде оновлений транспортом. Ми також купуємо нові вагони метрополітену, теж 100 штук\", - сказав заступник голови КМДА.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.