ЗМІ про Легіон

2013-08-11 18:04
У Львові розпочинається літній найважчий пластовий табір «Легіон-16» У суботу, 10 серпня, о 8:00 у львівському Парку культури пластуни зі всієї України розпочнуть двотижневий табір «Легіон». Цього року табір-вишкіл проходитиме вшістнадцяте та збере найбільшу кількість учасників – близько сотні.

Про це повідомили організатори заходу.

Як зазначається, до табору відбираються лише хлопці, яким виповнилось 15 років. У «Пласті» табір набув слави одного з найсуворіших та найважчих, бо пройти його до кінця здатен не кожен.

Особливістю табору є те, що програма і місце проведення кожного року змінюються. Відповідно, учасники до останнього не знають, де саме він проходитиме і які завдання на них чекають. Незважаючи на це, цілий рік проводиться відбір бажаючих потрапити на «Легіон» та проводяться практичні навчання, які знадобляться на таборі.

Цього року «Легіон – 16» пройде на Західній Україні і матиме насичену програму, зазначають організатори. Зокрема, відбудуться різноманітні теренові ігри з орієнтування на місцевості, скелелазіння, авто, інтелектуальні та спортивні змагання. Також хлопці допомагатимуть колишнім воякам УПА в селах, долатимуть смуги перешкод, ночуватимуть під натяжними тентами без наметів, вправлятимуться в стрільбі у страйкболі та пейнтболі. Протягом табору також відбудуться зустрічі зі знаними і цікавими людьми. З легіонерами поділяться своїм досвідом відомі письменники, бізнесмени, музиканти та політики.

За 16 років через табір пройшло близько 700 хлопців. «Дати юнакам можливість пізнати самого себе – таке завдання ми ставимо перед собою. Адже розуміння потреби щодня ставати кращими, розвиватися всебічно – як фізично, так і розумово, духовно, емоційно – повинно стати нормою для кожного свідомого патріота, кожного громадянина, що прагне змінити Україну на краще», – пояснює комендант табору «Легіон – 16» Ярема Гриців.

zik.uaСотня пластунів вирушає у двотижневий табір «Легіон» В суботу, 10 серпня, о 8:00 ранку з Львівського Парку Культури, пластуни зі всієї України розпочнуть двотижневий табір «Легіон». Цього року табір-вишкіл проходитиме в шістнадцяте та збере найбільшу кількість учасників - близько сотні.  До такого вишколу здійснюють відбір лише з хлопців, яким виповнилось 15 років. У Пласті табір набув слави одного з найсуворіших та найважчих, бо пройти його до кінця здатен не кожен.

Особливістю цього табору є те що, програма і місце проведення кожного року змінюються, відповідно учасники до кінця не знають де саме він проходитиме і які завдання на них чекають. Незважаючи на це, цілий рік іде відбір бажаючих потрапити на «Легіон» та проводяться практичні навчання, які знадобляться на таборі.

Цього року табір проходитиме в Західній Україні і буде мати насичену програму, зокрема відбудуться різноманітні теренові ігри з орієнтування на місцевості, скелелазіння, авто, інтелектуальні та спортивні змагання. Також хлопці допомагатимуть колишнім воякам УПА в селах, долатимуть смуги перешкод, ночуватимуть під натяжними тентами, без наметів, вправлятимуться в стрільбі у страйкболі та пейнтболі. Протягом табору також відбудуться зустрічі зі знаними і цікавими людьми. З легіонерами поділяться своїм досвідом відомі письменники, бізнесмени, музиканти та політики.  

За 16 років через табір пройшло близько 700 хлопців. Серед них є багато тих здобув успіхів у житті: «Легіон задав темп моєму життю. Він навчив мене ставити амбітні цілі та знаходити шляхи досягнення результатів» - розказує учасник «Легіону-9» Володимир Мисак, переможець світового чемпіонату з стратегічного менеджменту «Global Management Challenge» (GMC) у 2010р.

«Дати юнакам можливість пізнати самого себе, таке завдання ми ставимо перед собою. Адже розуміння потреби щодня ставати кращими, розвиватися всебічно: як фізично, так і розумово, духовно, емоційно - повинно стати нормою для кожного свідомого патріота, кожного громадянина, що прагне змінити Україну на краще» - пояснює Ярема Гриців, комендант табору «Легіон – 16».

www.032.uaПластуни проведуть військовий табір

Завтра пластуни зі всієї  України розпочнуть двотижневий  табір «Легіон», повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Цього року табір-вишкіл проходитиме в шістнадцяте та збере найбільшу кількість учасників - близько сотні.  До такого вишколу здійснюють відбір лише з хлопців, яким виповнилось 15 років.

Особливістю табору є те що, програма і місце  проведення кожного року змінюються, відповідно учасники до кінця не знають де саме він проходитиме і які завдання на них чекають. Незважаючи на це, цілий рік іде відбір бажаючих потрапити на «Легіон» та проводяться практичні навчання, які знадобляться на таборі.

Цього року табір проходитиме в Західній Україні і буде мати насичену програму, зокрема, відбудуться різноманітні теренові ігри з орієнтування на місцевості, скелелазіння, авто, інтелектуальні та спортивні змагання. Також хлопці допомагатимуть колишнім воякам УПА в селах, долатимуть смуги перешкод, ночуватимуть під натяжними тентами, без наметів, вправлятимуться в стрільбі у страйкболі та пейнтболі. Протягом табору також відбудуться зустрічі зі знаними і цікавими людьми. З легіонерами поділяться своїм досвідом відомі письменники, бізнесмени, музиканти та політики.

portal.lviv.ua

© 2010 - 2024. Всі права захищено.