ЗМІ: Вернидуб мав провести переговори в Москві

2018-12-27 11:30
Журналіст телеканалів \"Футбол 1/2\" Ігор Бурбас поділився інформацією, яка підтверджує те, що наставник луганської \"Зорі\" Юрій Вернидуб повинен був провести переговори з \"Кайратом\". Повідомляє сайт Sportanalytic.com. У своєму твіттер Бурбас розмістив відео, на якому казахський агент Ерік Садиков говорить, що український тренер був у шорт-листі казахського клубу на посаду коуча команди.\"Кайрат\" був в пошуках тренера, і я знаю, що Юрій Вернидуб був в шорт-листі. З ним повинні були відбутися переговори в столиці Російської Федерації в готелі \"Україна\". Але ці переговори не відбулися, тому що до того \"Кайрат\" прийняв рішення, що головним тренером буде інша людина.Вернидуб міг привернути увагу успіхами в Лізі Європи. Чемпіонат України не цікавий казахам, як і українцям не цікавий чемпіонат Казахстану, а \"Зоря\" регулярно і гідно виступала в Лізі Європи.\"Кайрат\" щороку прагне грати в груповому турнірі ЛЧ і ЛЄ. З огляду на результати останніх років, саме в Лізі Європи. Тому для виконання цього завдання їм потрібен був такий тренер, раз він має досвід потрапляння в груповий турнір ЛЄ з українською командою зі скромним фінансовим бюджетом\", - сказав менеджер.

Послухав нещодавно правдоруба Вернидуба. Божиться: його епопея з Кайратом - суцільна брехня. Здавалось би, мужик не може обманювати. А тепер вашій увазі інтерв’ю з журналістом і футбольним агентом Еріком Садиковим. Щоб зрозуміти, хто з нас каже неправду: я чи «правдоруб» Вернидуб pic.twitter.com/QC7aVerFkx

— Igor Burbas (@iburbas) 26 декабря 2018 г.Нагадаємо, раніше Вернидуб спростував інформацію про \"Кайрат\".Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.