Запрошення волонтерів на 23-25 липня

2011-07-08 18:00

Дорогі волонтери \"ВелоКраїни\"!

Сподіваємося, ваше літо багате на велосипедні поїздки ще більше, ніж наше! :)

Повідомляємо вам, що ми і далі працюємо над забезпеченням найкращих умов для велосипедного відпочинку в Карпатах. З червня 2011 року ми сфокусували свою увагу на стані веломаршрутів, які знакувалися вже 3 роки тому (в 2008 році) - це маршрути в Яремчанському регіоні. Реагуючи на скарги велосипедистів щодо якості знакування і стану трас, ми проводимо ретельну перевірку кожного маршруту і покращення/оновлення знакування. В найближчі вихідні плануємо закінчити більшість маршрутів з Ворохти, після чого перейти на маршрути навколо Яремче.

У вас є можливість долучитися до цієї корисної і цікавої діяльності!

Зокрема, 23-25 липня 2011 року відбудеться перевірка і оновлення знакування на велосипедних маршрутах в районі Яремче. Завдання учасників груп: перевірка знакувань і стану маршрутів, підготовка звітів; зняття GPS-треків; оновлення фарбових знакувань і розміщення нових табличок.

Волонтерам можемо надати проживання у партнерських закладах \"ВелоКраїни\" за мінімальною ціною (50-60 грн), а також сувеніри і подарунки (в т.ч. набір велосипедних карт всіх районів \"ВелоКраїни\"). На жаль, можливості компенсувати витрати на проїзд чи харчування у нас немає.

Ми можемо скласти графік робіт таким чином, щоб у вас була максимальна можливість покататися в своє задоволення, походити в гори і поїсти ягід. Погода в Карпатах встановилася чудова, і, думаю, вона протримається такою до кінця місяця.

Прошу відписатися на цього листа, якщо у вас є можливість і бажання приїхати! Наша адреса info@bikeland.org.ua.

(І не забуваймо приєднуватися і лайкати пости в нашій групі в Facebook:)

З велосипедним привітом і сподіванням на скору зустріч!

\"ВелоКраїна\"

 

© 2010 - 2024. Всі права захищено.