”Динамо” остаточно провалило трансфер французького універсала

2018-09-12 14:30
Французький футболіст Александр Коефф не продовжить свою кар\'єру в Україні. Повідомляє сайт Sportanalytic.com. Незважаючи на чутки про інтерес до гравця з боку київського \"Динамо\", 26-річний футболіст відтепер виступатиме у Греції.Напередодні захисник, який також може зіграти на позиції опорного хавбека, підписав контракт із тамтешньою \"Ларісою\". Угода розрахована на два сезони.Відмітимо, що Коефф приєднався до грецького клубу в статусі вільного агента. Раніше він належав італійському \"Удінезе\", однак жодного матчу за італійську команду не зіграв, провівши п\'ять останніх сезонів в оренді.Нагадаємо, раніше журналіст Ігор Бурбас писав, що Коефф може опинитись в київському \"Динамо\" або казанському \"Рубіні\".

Трансферне вікно для київського Динамо не закрилося. В сфері інтересів команди - французький хавбек Александр Коефф. Нині він вільний агент. За ситуацією уважно стежить казанський Рубін, який готовий перебити пропозицію Києва.

— Igor Burbas (@iburbas) 6 сентября 2018 г.ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: \"Динамо\" готує трансфер французаСайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.