”Динамо” завершує трансфер форварда ”Торіно”

2018-08-25 19:30
Нападник італійського \"Торіно\" Мбає Ньянг може продовжити свою кар\'єру в Україні. Повідомляє сайт Sportanalytic.com.За інформацією журналіста телеканалів \"Футбол 1/2\" Ігоря Бурбаса, сенегалець може перебратись на правах оренди в київське \"Динамо\". Зокрема, йдеться про те, що перехід напряму залежатиме від того, чи зможуть кияни вийти в груповий етап Ліги чемпіонів.У випадку успішного проходження \"Аякса\" обидвом сторонам залишиться узгодити тільки певні деталі стосовно трансферу.

Динамо залишилося утрясти останні деталі щодо оренди екс-нападника Мілана Мбає Н‘янга. Трансфер сенегальця фактично залежить від кваліфікації команди до групи Ліги Чемпіонів. У разі невдачі з Аяксом у передню лінію доведеться шукати економ-варіант.

— Igor Burbas (@iburbas) 25 августа 2018 г.Нагадаємо, \"Торіно\" викупив Ньянга в \"Мілана\" після завершення минулого сезону. До цього футболіст виступав за \"биків\" на правах оренди.[media width=\"600\" height=\"400\"]https://www.youtube.com/watch?v=kkowK4Jo5MU[/media]Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.