”Динамо” готує трансфер француза

2018-09-07 21:30
Київське \"Динамо\" може поповнитись ще одним легіонером. Повідомляє сайт Sportanalytic.com..Незважаючи, що трансферне вікно вже закрите, перейти до \"біло-синіх\" може французький півзахисник Александр Коефф, який зараз перебуває у статусі вільного агента. Такою інформацією поділився журналіст телеканалів \"Футбол 1/2\" Ігор Бурбас, який також відзначає, що претендує на 26-річного футболіста також казанський \"Рубін\".

Трансферне вікно для київського Динамо не закрилося. В сфері інтересів команди - французький хавбек Александр Коефф. Нині він вільний агент. За ситуацією уважно стежить казанський Рубін, який готовий перебити пропозицію Києва.

— Igor Burbas (@iburbas) 6 сентября 2018 г.Відмітимо, що 26-річний футболіст також може зіграти на позиції центрбека. Раніше він належав \"Лансу\" та \"Удінезе\", хоча після приходу в італійський клуб весь час їздив по орендам, виступаючи за \"Гранаду\", \"Мальорку\", \"Мускрон\", \"Аяччо\" та \"Брест\".Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.