”Динамо” візьме в клуб шукача талантів

2018-03-28 10:30
Київське \"Динамо\" може взяти на роботу екс-функціонера харківського \"Металіста\" Євгена Краснікова. Повідомляє сайт Sportanalytic.com. Журналіст каналу \"Футбол\" Ігор Бурбас стверджує, що Красніков стане відповідальним за трансфери \"біло-синіх\" і обійме посаду спортивного директора клубу.

У київському Динамо - солідне менеджерське поповнення. За трансферну діяльність клубу відтепер відповідатиме гуру латиноамериканського ринку Євген Красніков. Подейкують, йому навіть дадуть офіційну посаду спортдира. В мене одразу запитання: Папа Гує - це буде перше підписання?

— Igor Burbas (@iburbas) 27 березня 2018 р.Наразі Красніков працює в ФФУ на посаді спортивного директора збірних, а також займає місце заступника голови комітету національних збірних.Нагадаємо, вчора в ЗМІ з\'явилась інформація про те, що Красніков покине роботу в ФФУ, але сам він поки не підтвердив цю інформацію.ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірну України несподівано покидає важливий функціонер.Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.