Дайджест новин із сайтів скаутських організацій України за травень-червень 2012 року

2012-07-17 18:05

Вашій увазі пропонується дайджест новин із скаутських організацій України.

Національна Організація Скаутів України (НОСУ):

Скаути - волонтери ЄВРО-2012. У рамках проекту, який відбувався з 21 по 25 червня 2012 року за підтримки Міждержавного фонду гуманітарного співробітництва держав-учасниць СНД, до Києва прибули скаути з Азербайджану, Вірменії, Білорусі, Грузії, Казахстану, Молдови, Росії та України. (Детальніше)У Києві відбувся Всеукраїнський скаутський форум до відзначення 100-річчя українського скаутського руху. Вітання з цієї нагоди організаторам та учасникам Форуму направили Президент України Віктор Янукович і генеральний секретар Всесвітньої організації скаутського руху (ВОСР) Люк Паніссо. Форум відвідали учасники з усіх регіонів України, а також скаути з Азербайджану, Вірменії, Білорусі, Грузії, Казахстану, Литви, Польщі, Росії, Чорногорії та інших країн. Всі вони цікаво проведуть час в Черкаській області на річці Рось. (Детальніше)На Всеукраїнський скаутському форумі відбулася міжнародна науково-практична конференція \"Сутнісні характеристики скаутингу XXI століття\". (Детальніше)З останніми циркулярами НОСУ можна ознайомитися тут.

Асоціація гайдів України (АГУ):

10-12 серпня 2012 року відбудеться лідерський тренінг за темою програми «Життя на природі». Тренінг буде проведено у форматі «2 в 1», тобто буде дві групи учасниць – для \"Базового тренінгу\" та \"Покращення лідерських навичок досвідчених лідерів\". (Детальніше)Гайдівські плани на літо можна прочитати тут.Представниця АГУ відвідала офіційний прийом у Президента України, В. Ф. Януковича, який спрямований на те, щоб дізнатися про основні проблеми дітей та враховувати думку дітей при написанні законів країни. (Детальніше)Участь представниці АГУ у семінарі «Jump», що проходив в Данії. (Детальніше)

Скаути Києва:

26 травня 2012 року, в рамках святкування Дня Києва та Дня столиці, Молодіжна громадська організація «Молодіжне Об’єднання «Скаути Києва», за підтримки Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту КМДА, реалізувала проект «Фестиваль соціальних активностей для дітей та молоді «Я люблю Київ». (Детальніше)

Спілка дитячих та юнацьких організацій Києва (СПОК):

Підсумки діяльності СПОКу за березень-травень 2012 року. (Детальніше)

Католицьке Скаутство Європи (КСЕ):

Запрошення на Всеукраїнську міжнародну молодіжну прощу до Зарваниці від Митрополита і архиєпископа Тернопільсько-Зборівської єпархії владики ВасиліяСеменюка для всієї спільноти КСЄ (Детальніше)Загальний зліт вовченят Тернова гра - \"Великі лови\" пройде з 12-15 липня. (Детальніше)Вишкільний курс-табір для майбутніх курінних відбудеться 03-12 серпня 2012 року у с. Сасів Золочівського району Львівської області. (Детальніше)Благословення Святійшого Отця Папи Римського Бенедикта XVI для католицького скаутського руху в усій Європі. (Детальніше)6 травня 2012 у с. Крехові проходили Великі лови для вовченят (молодші скаути).(Детальніше)Франківські скаутки з КСЄ відвідали м. Крилос. (Детальніше)У неділю 13 травня у День матері скаути з городоцького осередку організували концерт, присвячений матерям. Почалося дійство Молебнем до Пресвятої Богородиці. Опісля, пролунали вірші, пісні і привітання для матусь. Як на сюрприз для матерів підготували сценку про найкраще слово в світі – «МАМА». (Детальніше)

Організація Українських Скаутів (ОУС):

Організація Українських Скаутів підтримала ініціативи дитячих організацій України і вислала своє звернення до Президента України В. Януковича щодо Указу Президента України 600/2011 «Про День дитячих та молодіжних громадських організацій», призначений на останню неділю червня. (Детальніше)З 15 по 21 червня відбувався Літній Скаутський Табір Округи Львів ОУС під назвою Карпатські Вогні 2012. (Детальніше)В суботу-неділю 5-6 травня 2012 року делегація Організації Українських Скаутів (ОУС) на чолі з президентом Організації відвідали молодь та дітей римо-католицької парафії святого Миколая в Рогатині і провела для них Вишкіл з Основ скаутингу. (Детальніше)Скаути ОУС долучились до Міжнародного дитячого фестивалю, що проходив 27-29 квітня у Львові. Детальніше тут і тут.

Православні скаути України

З 01 по 14 серпня буде проходити традиційний всеукраїнський скаутський табір «Літні зорі 2012». (Детальніше)Інформацію підготувала Дзвенислава Петришин

© 2010 - 2024. Всі права захищено.