Гравець ”Шахтаря” зупинився за крок до переїзду в Барселону

2018-06-08 08:30
Колишній нападник донецького \"Шахтаря\" Факундо Феррейра, який на днях став футболістом \"Бенфіки\", міг продовжити свою кар\'єру в Іспанії. Повідомляє сайт Sportanalytic.com. Футбольний агент Антон Астаф\'єв розповів, що аргентинець був близьким до переходу в \"Еспаньйол\".\"Факундо хотів купити й \"Еспаньйол\". Ми довго вели переговори й все складалося добре.⠀Скаути \"Еспаньйола\" приїжджали до Харкова на гру \"Шахтаря\" проти \"Роми\". Футболіст забив тоді дуже важливий гол. Після цього керівництво команди й тренерський штаб вирішили, що цей футболіст їм точно потрібен.⠀Ми довго спілкувалися з агентом гравця і самим Факундо. Ще до недавнього часу не було ясно, котру із команд обере гравець, \"Бенфіку\" або \"Еспаньйол\". Але все ж його вибір припав у бік португальського гранду\", - заявив менеджер для Legioners_ua.

▫ Ексклюзив від футбольного агента Антона Астаф'єва (@astafiev_anton_) : ⠀ "Факундо (@chukyferreyra) хотів купити й "Еспаньйол". Ми довго вели переговори й все складалося добре. ⠀ Скаути "Еспаньйола" приїжджали до Харкова на гру "Шахтаря" (@fcshakhtar) проти "Роми". Футболіст забив тоді дуже важливий гол. Після цього керівництво команди й тренерський штаб вирішили, що цей футболіст їм точно потрібен. ⠀ Ми довго спілкувалися з агентом гравця і самим Факундо. Ще до недавнього часу не було ясно, котру із команд обере гравець, "Бенфіку" (@slbenfica) або "Еспаньйол". (@rcdespanyol) ⠀ Але все ж його вибір припав у бік португальського гранду" — сказав агент. #Legionnaires #Legioners #Ukraine #Легіонери #України #Факундо #Феррейра #Facundo #Ferreyra #Transfer #News #Top #Player #LegionersUa

Публикация от L E G I O N E R S | U A (@legioners_ua) 7 Июн 2018 в 1:51 PDT

Нагадаємо, Феррейра перейшов у \"Бенфіку\" в статусі вільного агента та підписав з \"орлами\" контракт на чотири роки.Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.