В Сумах презентували діяльність Пласту

2014-09-30 17:36

27-28 вересня на базі відпочинку \"Сонячна галявина\", що на Сумщині, відбувся семінар-тренінг \"Адаптація першокурсників ВНЗ Сумської області\". Єдина мета - бажання самореалізуватися, боротися за свої права та бути активним - об\'єднала 90 студентів з усіх вищих навчальних закладів області.Захід відбувся за фінансового та організаційного сприяння Управління молоді та спорту Сумської ОДА.

Окрім тренінгів про свої права та свободи, сумські студенти змогли більше дізнатися про Пласт. Презентацію для студентів провів ст. пл. Тарас Давидюк. Сумчани прослухали лекцію про історію виникнення Пласту, скаутський рух та пластову методику виховання молоді.

Після перегляду відео про Пласт, студенти отримали відповіді на питання, що їх зацікавили.

За словами ст. пл. Тараса Давидюка, сумські студенти чітко розуміють актуальність та необхідність патріотичного виховання молоді. «Такі заходи дають можливість поширити інформацію про скаутські методики та про діяльність Пласту в Україні та світі. Сподіваюсь, що студенти сумських ВУЗів зможуть реалізувати не один проект патріотичного спрямування», - зазначив Тарас Давидюк.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.