Власник ”Вест Хема” розкрив долю Ярмоленка

2019-05-13 13:00
Власник лондонського \"Вест Хема\" Девід Голд підбив підсумки сезону своєї команди в АПЛ. Повідомляє сайт Sportanalytic.com. В своєму дописі в твіттері функціонер згадав і українського хавбека Андрія Ярмоленка. За його словами, українець разом з командою буде готуватись до наступного сезону.\"Вест Хем\" переміг в останніх трьох іграх, забивши 8 м\'ячів і пропустивши 1, і фінішував в першій десятці, незважаючи на поганий початок і безпрецедентні травми. Уїнстон Рід і Андрій Ярмоленко приєднаються до команди для передсезонної підготовки\", - написав Голд.

West Ham United won their last three games scoring 8 and conceding 1 and finishing in the top ten despite suffering a bad start and unprecedented injuries though out the season. Winston Reid and Andriy Yarmolenko will be joining the first team squad for preseason training. dg pic.twitter.com/9PQW7a6OdC

— David Gold (@davidgold) 12 травня 2019 р.Нагадаємо, Ярмоленко вже залікував свою травму ахілла і останній тиждень тренувався в загальній групі гравців \"Вест Хема\".[media width=\"600\" height=\"400\"]https://www.youtube.com/watch?v=OlwvDa_FoS8&t[/media]Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.