Викриття організаторів договірних матчів. ОНЛАЙН

2018-05-22 14:00
До вашої уваги останні події, пов\'язані із викриттям організаторів договірних матчів в Україні. Повідомляє сайт Sportanalytic.com. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні розпочали викривати організаторів \"договірняків\"Більше 50 обшуків у 9 областях України було зроблено з ціллю викрити організаторів підозрілих матчів.[b]ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розкрито імена підозрюваних у договірних матчахСеред підозрюваних: тренери Олександр Севідов і Руслан Забранський та арбітри: Олександр Павлюк, Олександр Сахно і брати Арановські.

***

Сам Забранський стверджує, що ніяких обшуків у його домі ніхто не робив.В той же час президент ПФЛ Сергій Макаров заявляє ж, що у вищезгаданого наставника \"Миколаєва\" та генерального директора клубу Андрія Токарського були правоохоронці.

***

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські арбітри ставили ставки на матчі, які судили Також з\'явилась інформація, що українські арбітри ставили ставки на поєдинки, які ж самі судили.

***

Детальніше ситуація повинна прояснитись о 15:00, коли відбудеться брифінг Міністерства внутрішніх справ.Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.