Вацко розповів цікаві деталі щодо трансферу Луніна в ”Реал”

2018-06-23 10:00
Відомий український коментатор Віктор Вацко поділився цікавою інформацію щодо переходу українського воротаря Андрія Луніна в мадридський \"Реал\". Повідомляє сайт Sportanalytic.com. У своєму Твіттері журналіст написав, що 19-річного голкіпера вважають наступником Кейлора Наваса й не збираються віддавати його оренду задля кращої адаптації в клубі попри інформацію в ЗМІ.

Це неймовірно, але це факт! Українець Андрій Лунін - гравець мадридського Реалу. Наскільки я чув, мадридці з часом серйозно розглядають його спадкоємцем Кейлора і в оренду віддавати не будуть для швидшої адаптації у клубі. Сподіваюсь, що так воно і буде!

— Viktor Vatsko (@ViktorVatsko) 22 июня 2018 г.Нагадаємо, вчора Лунін офіційно перейшов у мадридський \"Реал\", підписавши із \"вершковими\" контракт на шість років. Сума його трансферу за версією Transfermarkt склала 8,5 млн євро.Раніше повідомлялось, що Лунін перейде до \"вершкових\" за 14 млн євро, враховуючи бонуси, а також може піти після цього в оренду в інший клуб.Сайт Sportanalytic.com, читай новини про спорт українською!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.