Беззбиткова стратегія ставок на хокей

2016-02-18 14:30
Здавалося б, що тут незрозумілого в терміні беззбитковість? Це просто відсутність будь-яких збитків. Однак це відбувається лише в разі поверхневого розгляду. Адже ще на шкільних уроках математики дітей знайомлять з таким поняттям, як «беззбитковість». Більш детально з цим терміном знайомлять вже в технічних навчальних закладах в рамках програми курсу математичної статистики. Студент економічних спеціальностей також, швидше за все, зустрічали таке слово при вивченні економіки підприємств.З цього матеріалу ви дізнаєтеся секрети використання поняття «беззбитковість» в процесі аналізу ставок на спoрт. Початківці гравці просто зобов\'язані знати стратегію беззбитковості в хокеї, для того, щоб не розчаруватися в самому початку улюбленого заняття, і також, щоб підготуватися до вищих рівнів розвитку в процесі ставок на спoрт. Подальше рух без балансування на межі беззбитковості не представляється можливим.Розвивайте впевненість в своїх рішеннях

Беззбиткова стратегія ставок на хoкей

Коли вдається досягти балансу між можливістю виграшу і програшу, тоді і з\'являється можливість розглядати такого роду балансування. Звичайно ж, можливість подібного балансу з\'являється при чималій кількості ставок. Найважливішим і вигідним перевагою беззбиткової стратегії ставок на хoкей зводиться до того, що гравець набуває почуття впевненості в рішеннях, до мінімуму зводиться страх перед ставками, а негативні емоції і хвилювання просто зводяться нанівець.При першому знайомстві новачкам поняття беззбитковості може здатися досить простим. Однак статистика, яка говорить, що є всього 3 відсотки кращих гравців, які ніколи не залишаються в мінусі, говорить про зворотне. У половині випадків виграш є не такою вже й простим завданням. Маржа, що встановлюється букмекерами на всі котирування, може доходити до 10 відсотків, а в ряді випадків і до 15. Тут все залежить від того, наскільки жадібний сам букмекер.Яка ж стратегія вважається беззбиткової?

Беззбиткова стратегія ставок на хoкей

Зустрічаються і контори, більш лояльно відносяться до маржі. Наприклад, біржа ставок «Бетфейр» нерідко опускає свою маржу всього лише до 0,2-0,1 відсотка. За найсприятливіших податки на коефіцієнти, нульова гра можлива лише в тому випадку, якщо угадуватися будуть не менше 54 відсотків подій. Це ж яким щасливим треба бути, щоб кількість виграшів перевищувала кількість програшів.Як уже згадувалося раніше, беззбитковий стратегія вимагає великої кількості ставок. А для цього потрібна велика кількість часу. Ті види стратегій, метою яких є допомога гравцеві зберегти баланс між програшем і виграшем, прийнято ділити на дві категорії: гра відсотком від банку або гра постійної сумою. Більшість бетторов згодні з тим, що найкращим варіантом гри на тривалу перспективу є саме флет.Розглянемо яскравий приклад. Сума банку становить 1000 рублів. Ставка, яку ми використовуємо як постійну суму - 50 рублів. У випадку з грою на певний відсоток від банку використовується коефіцієнт Келлі, що становить п\'ять відсотків від суми. До того ж коефіцієнт наших ставок - 1,9.Провівши розрахунки можна прийти до висновку, що беззбитковість може бути досягнута трохи швидше, якщо використовувати варіант гри з постійною сумою ставки. Вихід в нуль буде забезпечений завдяки 52,6 відсотка вгадування подій. Якщо при грі використовувати другий варіант, тобто грати на відсоток від всього банку, то вихід на нуль забезпечить 53,8 відсотка вдалих рішень, повідомляє Артур Кисляченко на Фаворит Спорт.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.