RU
 

П’ятов: Була безліч моментів, але ми неправильно ними розпоряджалися

iSport.ua,  21 листопада 2020, 21:52
0
307
П’ятов: Була безліч моментів, але ми неправильно ними розпоряджалися

Воротар донецької команди поділився своїми думками про нічию з Олександрією.

Сьогодні пройшов матч десятого туру чемпіонату України, в якому донецький Шахтар, граючи в меншості півтора тайму, не зміг обіграти Олександрію (1:1).

"Ми домінували у другому таймі. Було безліч моментів, але ми ними неправильно розпоряджалися. На такому полі намагалися завершувати в один дотик, що було важко. Потрібно було приймати більш холоднокровні рішення. У Олександрії у другому таймі, крім гола, був фактичний один небезпечний момент, інші напівмоменти. Коли Третьяков потрапив у каркас воріт, здавалося, що нам не пощастить. До цього у нас було п'ять моментів, але це футбол.

Непросто повертатися до ігор після збірних, тим більше, що зараз у команд по три гри. В цьому і полягає майстерність, хто вміє перебудовуватися після збірних, а хто - ні. У нас немає іншого виходу - слава богу, що ми граємо, а не сидимо. Тут нам скаржитися нема чого. До Німеччини їдемо за перемогою, нам відступати не можна, якщо ми хочемо виконати завдання виходу з групи, то потрібно набирати три очки", - наводить слова голкіпера Шахтаря Андрія П’ятова телеканал Футбол.

Раніше нічию з Олександрією прокоментував головний тренер "гірників" Луїш Каштру.


Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі